Goedkoop Latex Spuiten Krimpen aan de Lek

Vraag Offerte Aan

Vraag om onze voordelige prijzen

Latex Spuiten
Latex Spuiten

Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Spack Spuiten
Spack Spuiten

Op zoek naar Spack spuiten in Krimpen aan de Lek? Het vakbedrijf voor spackspuiten. Voor wand, muur en plafond. Vele jaren expertise in spack spuitwerk. Wij zijn werkzaam in Nederland en Belgie.

Muren Verven
Muren Verven

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Krimpen aan de Lek. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Krimpen aan de Lek

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten bij u in de buurt van Elshout, Schuwacht, Kinderdijk, Tiendweg-West, Ridderkerk, Bolnes, Nieuw-Lekkerland, Krimpen aan den IJssel, Stormpolder, Lekkerkerk of Krimpen aan de Lek?
Wij leveren door heel Nederland vakwerk af. Wilt u meer weten over de prijs van latex spuiten? Vraag dan een offerte aan.

Latex Spuiten Krimpen aan de Lek

Wij leveren door heel Nederland vakwerk af. Wilt u meer weten over de prijs van latex spuiten? Vraag dan een offerte aan.

Contact us
Wij komen graag naar u toe in Krimpen aan de Lek om uw huis er weer goed uit te laten zien. Vraag een offerte voor spack spuiten.

Spack Spuiten Krimpen aan de Lek

Wij komen graag naar u toe in Krimpen aan de Lek om uw huis er weer goed uit te laten zien. Vraag een offerte voor spack spuiten.

Contact us
Muren verven of sausen gebeurt met latex muurverf is mogelijk in vrijwel elke gewenste kleur. Vraag hier een offerte aan.

Muren verven in Krimpen aan de Lek

Muren verven of sausen gebeurt met latex muurverf is mogelijk in vrijwel elke gewenste kleur. Vraag hier een offerte aan.

Contact us

Latex Spuiten en Spackspuiten

Informatie over onze Latex spuiterij in Krimpen aan de Lek

Voordelig latex spuiten. Wat kost het?

Wie een offerte gaat aanvragen bij de verschillende bedrijven zal tot de conclusie komen dat prijzen nogal kunnen verschillen, de ene schilder rekent 5 euro per m2 terwijl voor het zelfde oppervlak een andere schilder 11 euro per m2 rekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Daar zit altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van de vakschilder is duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld een bouwmarkt. Kies voor een goede kwaliteit latex, maar let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer informatie geven over de eigenschappen en prijzen van de verschillende soorten latex.

Muren spuiten met latex

Een groot voordeel van latex is dat het voor de meeste ondergronden prfect is om op te spuiten. Of het nou behang is, gipsplaten of gibowanden. Uiteindelijk om het beste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, daarom krijg je een superglad en vlak resultaat zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst de muur van te voren glad te stucen zal dan ook een beter resultaat verkrijgen.

Het resultaat van goed latex spuiten

Voordeel van latex spuiten is dat het uiteindelijke resultaat altijd glad is, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand. In heel veel gevallen dekt de spuitlaag in één keer, je hebt dus direct het eindresultaat wat je wilt hebben en het valt voordeliger uit. De spuitstraal is tevens in te stellen, hierdoor kun je nog sneller werken. Overigens is de latex in heel veel kleuren verkrijgbaar, waardoor je altijd wel de juiste kleur bij je interieur kunt vinden.

Plafond spuiten waarmee?

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste resultaat te verkrijgen kun je het beste latex muurverf gebruiken om te spuiten. Het verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker en egaler is dan rollen. Je ziet geen strepen of enig structuur meer. En de kosten zijn ook een stuk minder, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de roller. Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren, voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een blik zitten. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander resultaat kan geven wanneer je het op de wand of plafond spuit.

50

Latex spuiten Krimpen aan de Lek

48

Spack spuiten Krimpen aan de Lek

80

Stucwerk Krimpen aan de Lek

94

Muren verven Krimpen aan de Lek