Latex Spuiten Plafond in Rodenrijs

Vraag Offerte Aan

Vraag om onze voordelige prijzen

Latex Spuiten
Latex Spuiten

Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Spack Spuiten
Spack Spuiten

Op zoek naar Spack spuiten in Rodenrijs? Het vakbedrijf voor spackspuiten. Voor wand, muur en plafond. Vele jaren expertise in spack spuitwerk. Wij zijn werkzaam in Nederland en Belgie.

Muren Verven
Muren Verven

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Rodenrijs. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten inRodenrijs

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor bij u in de buurt van Berkel, Oost-Meerpolder, Oude Leede, Bergschenhoek, Noordeinde, De Rotte, Zweth, Delfgauw, Vlieland, Pijnacker of Rodenrijs?
Wij leveren door heel Nederland vakwerk af. Wilt u meer weten over de prijs van latex spuiten? Vraag dan een offerte aan.

Latex Spuiten in Rodenrijs

Wij leveren door heel Nederland vakwerk af. Wilt u meer weten over de prijs van latex spuiten? Vraag dan een offerte aan.

Contact us
Wij komen graag naar u toe in Rodenrijs om uw huis er weer goed uit te laten zien. Vraag een offerte voor spack spuiten.

Spack Spuiten in Rodenrijs

Wij komen graag naar u toe in Rodenrijs om uw huis er weer goed uit te laten zien. Vraag een offerte voor spack spuiten.

Contact us
Muren verven of sausen gebeurt met latex muurverf is ook mogelijk in vrijwel elke gewenste kleur. Vraag nu een offerte aan.

Muren verven in Rodenrijs

Muren verven of sausen gebeurt met latex muurverf is ook mogelijk in vrijwel elke gewenste kleur. Vraag nu een offerte aan.

Contact us

Latex Spuiten en Spackspuiten

Informatie over onze Latex spuiterij in Rodenrijs

Is latex spuiten voordelig?

Wie een offerte gaat aanvragen bij de verschillende bedrijven zal tot de conclusie komen dat prijzen nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf rekent per m2 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro vraagt voor dezelfde aantal vierkante meters. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Daar zit altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van de vakschilder is duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld een bouwmarkt. Kies voor een goede kwaliteit latex, maar let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer informatie geven over de eigenschappen en prijzen van de verschillende soorten latex.

Wanden en muren spuiten met latex

Latexverf kan gebruikt worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste en mooiste resultaat verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Wie met latex gaat spuiten zal zien dat er geen structuur achterblijft, eerder is het resultaat vlak en egaal zonder strepen. Als de ondergrond niet goed en volledig egaal is ga je dat door de latex heen zien. Wie de moeite neemt eerst de muur van te voren glad te stucen zal dan ook een beter resultaat verkrijgen.

Het resultaat van goed latex spuiten

Voordeel van latex spuiten is dat het uiteindelijke resultaat altijd glad is, zoals in tegenstelling wanneer je het plafond en wanden gaat rollen. In heel veel gevallen dekt de spuitlaag in één keer, je hebt dus direct het eindresultaat wat je wilt hebben en het valt voordeliger uit. De spuitstraal is tevens in te stellen, hierdoor kun je nog sneller werken. Een ander voordeel is dat latex in veel kleuren verkrijgbaar is, kies de kleur die precies bij je interieur past.

Hoe ga je je plafond spuiten?

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het gladste resultaat te verkrijgen kun je het beste latex muurverf gebruiken om te spuiten. Het verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker en egaler is dan rollen. Je ziet geen strepen of enig structuur meer. Bovendien zorgt het voor een grote kostenbesparing, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de roller. Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren, voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een blik zitten. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander resultaat kan geven wanneer je het op de wand of plafond spuit.

50

Latex spuiten Rodenrijs

48

Spack spuiten Rodenrijs

80

Stucwerk Rodenrijs

94

Muren verven Rodenrijs