img

Opstijgend Vocht, Informatie

Een zwaar probleem bij woningen is opstijgend vocht

Heb jij problemen in huis met opstijgend vocht? Bij veel Belgische lui zijn er problemen met vocht in de muur te vinden, je bent zeker niet de enige. Er is naar verhouding veel vocht bij ons in de grond, dit komt merendeels omdat wij grenzen aan de Noordzee. Je wand voelt nat aan omdat het grondvocht ergens naar toe kruipt, en dit is vaak naar boven. De kelder is de grondvest van je huis het is dan ook niet ondenkbaar dat dit soort water zich als eerst voordoet in de ondergrondse bergplaats en daarna naar boven kruipt. Behalve de buitenmuren maar ook de binnenmuren worden aangetast en heb je de mogelijkheid op vochtuitslag.

opstijgend vocht vloer, bel adg-devochtspecialist

Vochtbestrijding zelf of een ander laten uitvoeren

Bij optrekkend grondwater kan je kiezen voor een bekwame uitweg of voor de doe het zelver. Wees er 100% zeker van dat je de juiste producten in bezit hebt. Om waterdichte muren te krijgen moet je eerst alles herstellen en de vochtplekken verwijderen, een goed bedrijf helpt hier mee. De vaklieden kunnen ook met een injectiegel de wanden onder handen nemen tegen opkruipend grondwater. Door enkele kleine boorgaten die we in de wand boren spuiten we de gel die vocht afweert naar binnen. Wil je geen gaten in de muur? Dan is het onderkappen van uw binnenmuur een andere mogelijkheid.

Optrekkend vocht? Vochtbestrijding Belgie heeft het antwoord

Als je ziet dat het stucwerk in de wand vochtig aan het worden is. Dan gaat een gloednieuw stucwerk niet werken. Wij hebben heel Belgie als werkgebied dus je kan direct onze assistentie verkrijgen. Ook in Vlaanderen dienen wij je van het optrekkend vocht in de kelderwanden af te komen. Voor een altijd durende oplossing maken wij altijd gebruik van de beste technieken en zal het probleem met grondvocht nooit meer terug keren. Maar voor wij ook maar iets doen zullen we eerst de oorsprong van de onheil moeten constateren door een klein onderzoekje te doen.

Professionele hulp in kelders tegen het verwijderen van grondvocht

Zodra je constateert dat je keldermuur ontwikkeling van vochtuitslag aanneemt door het opstijgen van grondwater. Dan is er over heen schilderen geen optie want daardoor verwijder je het probleemgeval niet. Er is gelukkig altijd een uitweg te vinden, een bedrijf dat een specialisme heeft in optrekkend grondvocht. Wij werken in Vlaanderen en Belgie en natuurlijk op het internet. Als je ons inschakeld dan heb je hierna nooit meer last van water in de keldermuren wij gebruiken alleen maar de beste methodes waardoor dit probleemgeval zich nimmer meer kan voordoen.